Een greep uit mijn testimonials

Silvia

Persoonlijk traject

”Wendi legt op basis van haar sensitieve kracht, kennis en ervaring jouw systeem binnen de kortste keren bloot. Dit doet ze op een natuurlijke krachtige, heldere en veilige manier. Haar boodschap komt direct begrijpelijk bij je binnen en prikkelt je om naar binnen te gaan. Mijn gesprekken met Wendi zorgen ervoor dat ik bij mezelf te rade ga, terug in mijn eigen kracht ga staan en van daaruit nieuwe mogelijkheden zie en ervaar.”

Jos

Persoonlijk traject

“Al een hele poos liep ik tegen dingen aan die mij het leven niet gemakkelijker maakten. Door met Wendi te werken, heb ik oude blokkades kunnen loslaten en voel ik me een stuk sterker.  Ik ben nu beter in staat mijn blokkades te herkennen en deze op te heffen. Ik voel me lekkerder in mijn vel en ben minder geneigd om met anderen mee te gaan om maar de lieve vrede te bewaren. Bedankt voor de fijne, zinvolle en leerzame begeleiding Wendi!”

Sonia

Persoonlijk traject

“Ik ben persoonlijk langsgegaan bij Wendi voor een aantal sessies. Wendi heeft me geleerd om mijn hoofd te legen, beter naar mezelf te luisteren en assertiever te worden. Oude stukken die nog speelde heb ik kunnen loslaten. Sindsdien voel ik me rustiger, zekerder en sterker. Ik heb geleerd om beter met dingen om te gaan, door de rust & helderheid in mijn hoofd.  Dankzij Wendi voel ik me veel sterker en als ik er zo over nadenk zijn er eigenlijk wel heel veel dingen die heel erg goed gaan de laatste tijd!”

Maaike

Persoonlijk traject

“Ik wilde weer in contact komen met mijn gevoel. Ik ben het in de loop van de tijd kwijtgeraakt en daar voelde ik me niet goed bij. Wendi heeft me bewust gemaakt zodat ik met een aantal aspecten aan de gang kon zónder daar “te” geforceerd voor te werken of “te” hard te zoeken. Ik ben blij met alle inzichten: deze helpen mij weer het contact met mezelf te maken.” 

Ingeborg

Training grenzen (h)erkennen & energie-communicatie

“Ik voel me een stuk sterker en ben me bewuster van het innemen van mijn plek. Waar ik me eerder sneller terugtrok en me bescheiden opstelde, stap ik nu naar voren. En dat voelt erg goed! Nogmaals dank voor de fijne training die je mij gegeven hebt!”  

Karen

Training grenzen (h)erkennen & energie-communicatie

“Ik een training gevolgd bij Wendi die fijn voelde en heel goed verzorgd was. Wendi heeft mijn systeem direct blootgelegd, waardoor meteen duidelijk werd waar mijn blokkades zaten. Daarna hebben we veel praktische oefeningen gedaan. Haar manier van werken heeft mij heel veel gebracht. Daarnaast heeft haar manier van werken mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik heb weer leren geloven in mezelf en mijn kwaliteiten, dus ook in dit opzicht was deze dag een eye-opener voor mij.! Wendi is rustig, doortastend en geeft vertrouwen! Dank je wel hiervoor.” 

Marieke

Themacafedag KLM, vliegensvlug je grenzen leren kennen-burn-out preventie 2016

“Ik vond de training enlightning! Vele collega’s hebben behoefte aan dit onderwerp. De opzet was super, de “deskundige” ook. Ik kende haar al van het vliegen. Ze gaf de training op een hele prettige manier. Het had van mij een hele dag mogen duren. Dit onderwerp speelt onder het corps, vooral in deze drukke, turbulente tijden. Ik zou graag een vervolgsessie doen bij Wendi”

Petra

Themacafédag KLM, vliegensvlug je grenzen leren kennen-burn-out preventie 2016

“Ik vond het geweldig! Het is precies wat ik had verwacht. Opzet was goed. Ik heb tools gekregen welke ik in de praktijk ga brengen. Nogmaals hartelijk dank voor deze training!” 

Simone

Themacafédag KLM, vliegensvlug je grenzen leren kennen-burn-out preventie 2016

“Ik zou het liefst een hele dag gebleven zijn! Je hebt me geïnspireerd en geraakt! Je humor is onbetaalbaar. Wat hebben we gelachen met zijn allen! Wen, ik heb ervan genoten! 

Linda

Themacafédag KLM, vliegensvlug je grenzen leren kennen-burn-out preventie 2016

"Ik heb intens genoten van de training van Wendi en ik heb zo ontzettend veel geleerd. De inhoud overtrof mijn verwachtingen. Het lijkt of alle kwartjes zijn gevallen. Er is me zoveel duidelijk geworden. Eindelijk! De opzet was top. We zogen de informatie uit Wendi"

Anita

Persoonlijk traject & gezinsdynamiek

“Dank je wel voor alles! Ik ben zo gegroeid. Ik weet beter wat ik voel, ik ben assertiever geworden en door dingen los te laten, ben ik ook nog eens 10 kilo afgevallen (wat ik heel graag wilde). Je hebt me echt in alles gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen! Heel erg bedankt!”